fredag 29. april 2011

Ting tar tid

Så langt i 2011 kan jeg ikke skryte av å ha gjort ferdig så mange prosjekter. Faktisk har jeg bare gjort ferdig to ting i år, og det ene prosjektet venter enda på at jeg skal få festet trådene. Siden det går så sakte, så tenkte jeg at jeg heller kunne vise frem noen uferdige greier, siden de ikke vises her så ofte.Skew, ikke superbegeistret for mønsteret. Det er masse glattstrikking, men likevel er mønsteret såpass komplisert at det kreves en del konsentrasjon, det er ikke et prosjekt du bare rasker med deg på tur ut døra når du for eksempel har lyst til å strikke litt på bussen. Men resultatet blir forhåpentligvis verdt det.


Dette blir forhåpentligvis knesokker etterhvert. Jeg prøver å bruke opp to Drops Delight-nøster jeg har, er ikke så glad i det garnet, uten at jeg helt greier å sette fingeren på hvorfor. Disse sokkene er veldig enkle, men det kan godt hende at det kommer til å ta lang tid å strikke ferdig disse, siden jeg bare har kommet så langt på første sokken enda, og synes allerede at prosjektet er gørr kjedelig.

This is what I am working on right now. It is a pair of Skews for the March SKA challenge, and a random pair of knee socks. 

© Emma

2 kommentarer:

  1. Mot! Du har ingenting å starte et tredje prosjekt!

    SvarSlett
  2. I did finish the first pair today, so I definitely need to start a new project. Just have to find the right pattern.

    SvarSlett