lørdag 2. juni 2012

Selbuvotter


Selbuvottpar nummer to er nå strikket ferdig. Jeg ser jeg fortsatt har litt å jobbe med når det gjelder å få til jevne masker. Jeg har strikket i mange år, men det er først de to siste årene at jeg faktisk har strikket noe særlig i flerfarget mønsterstrikk. Før det strikket jeg mest flettemønster og hullmønster.

Mitten pair number two is finished, and I can see that I still need to work on getting even stitches. I have knitted for several years, but I have actually only worked with stranding for the last two years. Before that, I did mostly cables and lace.På dette paret måtte jeg bytte om på fargene da jeg kom til tomlene, fordi jeg nesten holdt på å gå tom for hvitt. Heldigvis ser det jo nesten ut som at det skal være sånn.

For the thumbs I had to reverse the colours, because I almost ran out of white. Luckily enough it almost looks like it is supposed to be like this. Jeg strikket begge parene med akkurat samme garn, og samme pinner, og det ble likevel merkbar forskjell på vottene. Det eneste jeg forandret på, var at på det siste paret byttet jeg om på hvordan jeg holdt trådene, og strikket med bunnfargen på høyre hånd istedenfor venstre.

I did knit the mittens in the same yarn, same needles, and the last pair still came out slightly bigger than the first. The only thing I changed, was that on the last pair I changed the way I held the threads, as I held the main colour in my right hand. 


Mønster: Norwegian Selbu Mittens av Hege Hope (ravelry)

Vott 1 (dark blue + white):
Start: 6. mai, 2012.
Ferdig: 29. mai, 2012.
Garn: Peer Gynt.
Pinner: 3,5 mm.

Vott 2 (white + dark grey):
Start: 27. mai, 2012.
Ferdig: 1. juni, 2012.
Garn: Peer Gynt.
Pinner: 3,5 mm.

© Emma

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar